Localizare
 Adresa:
 Bazinul Izvoarele 1(Chiriacu)
 Jud. Giurgiu
...................................................
 Harta Google:
 
 
 Ne gasiti si pe:
...................................................
Facebook YouTube Google+
     
...................................................
 
 
Meteo
Vremea in
Chiriacu - Izvoarele

Predominant noros
Predominant noros
19° C

Presiune atmosferica: 1.011 B
Umiditate: 65 %
Viteza vantului: 6.44 km/h
Directia Vantului: Nord-Nord-Est


Partial noros
Partial noros

Temperatura zilei:
Minima / Maxima
16° C 27° C


AziMaine
 

 

  Regulament:


   Ne respectam clienti si dorim sa le asiguram acestora toate conditiile necesare practicarii pescuitului sportiv in conditii optime, sa se poata relaxa si bucura de capturile prinse intr-un cadru natural deosebit. De aceea va rugam se ne ajutati sa pastram aceste conditii prin respectarea lacului, a pestilor, a mediului inconjurator precum si a facilitatilor existente si a personalului care le gestioneaza.

  Aceste norme şi reguli sunt stabilite de către Administratia Piscicola Sport pentru a oferi cea mai plăcută experienţă de pescuit pentru toţi pescari si insotitori acestora.
Va rugam sa acordati atentie acestor reguli inainte de incepe partida de pescuit.
Dacă aveţi întrebări, atunci va rugam sa ne contactati.


 REGULI PRIVIND PESCUITUL SPORTIV

  Pescuitul în bazinul Izvoarele 1 (Balta la Joe ) este permis numai daca sunt respcetate urmatoarele reguli:

1. Accesul în zona de pescuit sportiv recreativ, se face nominal si numai în baza permisului de pescuit (netransmisibil) emis de catre administrator . Permisul de pescuit ( chitanta care face dovada platii)  se elibereaza pe o perioada de o zi. Permisul de pescuit va fi semnat si de catre persoana caruia i-a fost eliberat, semnatura prin care se atesta faptul ca a luat la cunostiinta de prezentul regulament, pe care se obliga sa-l respecte întocmai sub sanctiunea pierderii dreptului de a pescui (fara a avea dreptul de a solicita restituirea sumelor achitate ).
2. Lacul dispune de locuri de pescuit special amenajate (pescuitul fiind permis numai în aceste locuri).
3. Se impune respectarea orarului stabilit la achitarea permisului de pescuit.
4. Un pescar sportiv va putea pescui cu cel mult 6 undite sau lansete.
5. Insotitorii pot pescui doar în acelasi stand (loc amenajat) cu posesorul permisului de pescuit.
6. Sunt admise barcile de momit.
7. Practicarea unor tehnici de pescuit care contravin regulilor pescuitului sportiv (ex. plase de orice fel etc…) determina pierderea dreptului de a mai pescui si evacuarea imediata a persoanelor din incinta locatiei de pescuit sportiv. (Suma achitata drept taxa nu se restituie). Tentativa se pedepseste în acelasi mod.
8. Taxa de pescuit stabilita de administratie se achita anticipat.
9. Pescarii si insotitorii sunt obligati sa se comporte civilizat, fara urlete, scandal, muzica si alte manifestari huliganice.
10.  Retinerea  puietul ( pestele care  nu depaseste 2 kg), crapul si tenul care depaseste 8 kg si pestele care nu are marimea prevazuta de lege ,indifferent de specie . Acesta va fi lansat imediat la apa in stare vie si cu grija fara a fi  ranit sau traumatizat.
11. La locurile de pescuit vor fi pastrate în mod obligatoriu curatenia si ordinea; gunoiul fiind strans si depozitat in sacii de gunoi care vor fii lasati in zona special amenajata.


  INTERDICTII
  Sunt strict interzise:
1. Pescuitul fara achitarea taxei de pescuit;
2. Pescuitul pe timp de noapte, pescuitul de noapte este permis doar cu indeplinirea anumitor conditii;
3. Pescuitul cu mai mult de 6 undite sau lansete;
4. Pescuitul în alte locuri decât cele indicate de administrator;
5. Pescuitul din barca . Este admis doar pescuitul de pe mal ;
6. Focul deschis direct pe sol, amplasarea de gratare, ceaune, sau alte aecesorii de camping, în alte locuri decât cele amenajate sau indicate de administrator (se vor folosi gratarele cu picioare in asa fel incat focul/caldura sa nu intre in contact direct cu solul/vegetatia) ;
7. Tulburarea linistii (prin folosirea abuziva a aparatelor de radio, casetofoanelor, CD, etc. folosirea acestora fiind permisa numai daca sunetul produs nu tulbura linistea celorlalti participanti la actul sportiv) sau in momentul cad lacul este inchiriat in mod exclusiv;.
8. Aruncarea în apa sau pe uscat a resturilor menajere sau a oricaror altor ambalaje;
9. Practicarea unor tehnici de pescuit care contravin pescuitului sportiv;
10. Consumul excesiv de alcool în perimetrul locatiei de pescuit ;
11. Scaldatul în luciul de apa (lac).


  DISPOZITII FINALE

  Nerespectarea regulilor impuse, determina anularea dreptului de a pescui si pierderea sumelor achitate (taxa platita    nu se restituie). Dupa ce a luat la cunostiinta de prevederile acestui regulament, pescarul sportiv, prin semnarea permisului de pescuit se angajeaza (se obliga) sa respecte toate regulile impuse de organizatori.

  Administratia îsi rezerva dreptul de a refuza accesul la locurile de desfasurare a pescuitului sportiv si implicit dreptul de a elibera permis de pescuit în locatia mai sus mentionata, în cazul în care:
- numarul de pescari sportivi aflati deja în perimetru este excedentar ;
- persoanele solicitante au avut anterior abateri de la prezentul regulament;
- persoanele solicitante nu sunt de acord în total sau în parte cu vreuna din clauzele prezentului regulament de ordine interioare interioara.
  De asemenea Administratia isi rezerva dreptul de a efectua controale la pescari afalti in perimetrul zonei dedicate pescuitului sportiv si in cazul ca se constata nereguli acestia vor fi rugati sa paraseasca imediat locatia. !!!
  Persoana care aduce la cunostinta administratorului despre un pescar care sustrage peste sau nu respecta conditiile acestui regulament si acest lucru va fi dovedit, va primi pe loc o sedinta gratuita.

 
 

2006 - 2024 © Piacicola Sport